TakeNine

Sökte för åderbråck - fick diagnosen Hypertyreos...

Elektronikförbud

Kategori: Allmänt

Min snart åttaåriga son är så okänslig och otrevlig. När det är folk utanför familjen i närheten beter han sig som en skit helt enkelt.

 

Han är kaxig, uppkäftig och säger elaka saker.

 

 

 

Idag fick han följa med syrran hem och där ska de leka och inte titta på tv eller spela. Ibland gör de det men oftast ska de leka där. Melle vill gärna titta på tv och blir förbannad om han inte får göra det. Då tjafsar han emot och säger saker högt som tex, ah men vaddå... ska man leka med saker som är trååååkiga. Jag vill titta på tv. Uppkäftig, elak och sur. Jag har till och med fått hämta hem honom för att han vägrat att göra nåt för att han inte fick titta på tv.

 

 

IDAG däremot... jag kom dit, ringde på dörren och E kom och öppnade. Det tar alltid tid innan Melle kommer ner och då är det alltid med ögonbrynen så långt ner som möjligt. Sen börjar det.... jag vill inte hem, det är tråkigt hemma, jag får aaaaaaldrig göra nåt roligt, jag får bara titta på tv hemma, här är det roligt. Här finns inte ens nån elektronik. Hemma är det bara en massa elektronik.

 

Det fortsätter i bilen. Hans attityd, kroppshållning, ansiktsuttryck.

 

ALLT hemma är tråkigt.

 

 

 

Min son vet inte vad tråkigt är så nu ska han få veta det.

 

Från och med nu har Melle elektronikförbud. Hans tv, dator, mp3-spelare och allt annat som har med elektronik att göra försvinner (lamporna får han behålla).

 

Han får inte titta på tv här nere heller. Han får inte titta på när jag kör wii på morgonen som han annars alltid göra.

 

Han kan få kottar och pinnar att leka med om han är uttråkad.

 

 

Dags att pojken lär sig att uppskatta allt han har nu.

 

Den attityden han visar oss är inte acceptabel. Man kan ju tro att han har multipla personligheter såsom han beter sig när det är folk i närheten.

 

 

 

 

En timme till får han vara uppe sen är det lampa släckt och god natt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Take9


Kommentarer


Kommentera inlägget här: