TakeNine

Sökte för åderbråck - fick diagnosen Hypertyreos...

Sjuka drömmar

Kategori: Allmänt

 

I natt har jag både spöat skiten ur Micke och nästan drunknat i en tsunami.

 

Det är ju så verkligt som det kan bli när man väl är i drömmen. När man är på väg att vakna vet man inte riktigt om det man drömt är på riktigt eller om det var just en dröm. Man hamnar i stadiet mellan dröm och verklighet... bara i några sekunder... men känslan hänger kvar.

 

Jag kommer ihåg två av mina drömmar från natten som var.

 

Den första drömmen var jag i svärmors hus fast det var inte deras utan det var som ett hus där man har sommarläger. JAg kommer inte ihåg exakt vad vi gjorde där men jag och Micke skulle i alla fall på fest och Micke skulle byta om. När han tog av sig strumpan såg jag att han smugglade undan nåt och så gick han ut från rummet. Jag gick efter honom för att se vad det var han gömde och då tappar han det bakom sig.

 

I strumpan hade han gömt en jättestor portions-snuspåse. Alltså en sån påse man sätter upp under läppen, fast stl XXL så den skulle täcka hela övre käken.

 

Jag blev skitförbannad och frågade varför han hade snus i strumporna :P

 

Då säger han att han snusat ända sen han slutade röka för 10 år sen. Jag skäller ut honom och är jättearg och Micke bara skrattar åt mig och tycker att det är jättekul att han klarat av att smyga med det så länge.

 

Som vanligt i alla mina arga drömmar, börjar jag boxa på honom. Jag mosade slag efter slag och han bara fortsätter att skratta. Det enda jag vill göra är att slå honom, om och om och om igen. Helt sjukt.

 

Sen vaknar jag av ett kattrop utanför.

 

Andra drömmen kommer jag ihåg att jag springer och ska försöka hjälpa folk upp på ett stort berg av stenbumlingar. Det var inte ett riktigt berg utan det var bara en massa stooooora stenar på hög och det betyder ju en massa håligheter där folk sögs ner när vattnet sköljde över dem. Det var virvlar och folk skrek. Jag dök och drog upp person efter person medan vattnet bara steg. Vilken hemsk stressdröm.

 

Micke-drömmen tror jag kommer ifrån Big Brother där de gnäller om tobak hela tiden. JA, jag tittar på BB :-O

Tsunami-drömmen kommer ju självklart från stackars Japan.

 

Det är kul att komma ihåg drömmar men jag gillar inte känslan när man är där i drömvakenheten.

 

 

 

När jag väl gick upp strax innan kl 9, kände jag för att rensa lite skräp. Efter frukosten åkte jag och Melle till Maxis återvinninsstation med glas, plast och konserver. Sen en runda till återbruket med resten av skiten i tvättstugan. Hem och hämta Micke och Charlie och lite mer skit. Sista svängen förbi återbruket och sen till Maxi igen, den här gången för att handla.

 

Nu sitter vi och tittar på film.... och jag bloggar samtidigt :P

 

I kväll blir det tacos, chips, dip och cola framför tvn. Det är ju ändå lördag.

 

 

 

Mysigt!!

 

 

 

//Take9


Kommentarer


Kommentera inlägget här: