TakeNine

Sökte för åderbråck - fick diagnosen Hypertyreos...

Morris borta

Kategori: Allmänt

 

Ja så var Morris inte hemma längre. Eftersom han kissat inne flera ggr per dag nu i flera dagar i protest mot att han inte får gå ut, har vi bestämt oss för att låta honom bo på landet.

 

Då är han ju fortfarande vår kisse och vi kan träffa honom när vi vill men vi slipper ha honom hemma och olycklig.

 

Det var en underbar syn att se honom skutta omkring på tomten hemma hos mamma och pappa. Han klättrar i träden, äter gräs, jagade flugor och solade.

 

Vi var ute och käkade minestrone tillsammans med syrran med familj och efter maten var vi ute och sparkade boll. Morris är så härlig. Han är med och jagar både bollar och de som sparkar dem :)

 

När vi kom hem hade vi köpt med oss Sheeba till Gizmo. Nu är han ensamkatt igen och allt är som vanligt igen. Han är vår lilla bebis trots sin ålder och jag hoppas att han återgår till sitt vanliga jag nu när lillskroten inte bor hemma längre. Gizmo har dragit sig tillbaka en hel sen Morris kom och det var också en nackdel med att ha Morris hemma.

 

Men allt känns bra. Ska åka ut igen i morrn efter att jag lämnat Charlie på dagis. Ska först ha ett möte med hans nya avdelning. Stora killen börjar ju på stora avdelningen i höst.

 

Nu är det dags för film.

 

 

 

//Take9


Kommentarer


Kommentera inlägget här: