TakeNine

Sökte för åderbråck - fick diagnosen Hypertyreos...

Seg fredag som känns som en söndag

Kategori: Allmänt

Egentligen ska jag ju vara glad att det bara är fredag och att hela helgen är kvar. Men idag är det en till seg dag som bara flyter.

 

Vi har varit på uppdrag på IKEA på lunchen. Skulle inhandla lite lampor till Mickes arbetskamrat. Lamporna var slut på deras IKEA men fanns hos oss och då är det ju bra att man kan hjälpa till lite. Dessutom fick jag shoppa utan att slösa pengar och det är ju min dröm.

 

Min vän Petro pratade om att bli en sån som köper presenter åt andra. Ungefär som en personal shopper fast man köper presenter istället för kläder.

 

Det vore ju drömmen för en shop-o-holic som jag. Att få handla upp andras pengar.

 

SÅ... vill ni ha hjälp med shopping så hör av er. :)

 

På tal om nåt annat har jag nu bestämt mig för en tatuering. Den måste bara göras om lite. Så nu ska jag bara spara ihop pengarna. Kan avslöja att det är blommor och blader sånt som gör mig glader... *ihh ryser*

 

Förresten. Till lunch käkade vi pizzabuffé på Indiana på Erikslund. De har världens godaste vegetariska pizza. Charlie åt hela två stora bitar och sallad. Jag klämde i mig tre bitar och Micke käkade kebabtallrik. Jag gillar Indiana. De är så trevliga där och det är lugnt och skönt fastän det är fullpackat med folk. Mycket bra 4stjärnor.

 

Melle är fortfarande ute på landet... sen i onsdags. Han har det bra där och slipper bråkiga lillebror.

 

I morgon är det dags för första middagsbjudningen för tjejtrion. Ska handla på förmiddagen sen är det bara att sätta igång. Det kommer att ta lite tid har jag beräknat. Men det gör inget. Gott ska det bli och skönt med tjejsnack. Vi ska dra fram gamla foton och det kommer väl bli en hel del minnessnack. Vi har ju ett par år på nacken tillsammans... jag och mia har känt varandra i 27 år. Jag och Martina i 25 år. Och vi står fortfarande ut med varandra :-P

 

Jag älskar dem. De är mina hjärtebitar.

 

På tal om bitar så drömde jag i natt att jag blev både rånad och skjuten i mitt eget hem. Jag dog inte men fan va ont det gjorde. Kulan gick in vid revbenen och hamnade under armen i en liten skinnflik. Ingen tanke på att åka till sjukhuset utan jag sprang efter Melle som hade fått en utskällning av sin gympalärare. Skällde lite läraren och tog sedan med Melle i bilen. Utanför bilen visade jag Micke kulan som satt där den satt och självklart ska han peta till den så den slits av och jag blöder som satan.

 

Skäller lite på Micke... känner att jag förblöder sen vaknar jag.

 

Hur jäkla verkligt kan det kännas i en dröm egentligen. Helt sjukt.

 

Vissa drömmar har man ju inget emot att de känns verkliga men ska man bli rånad och skjuten kan man väl i alla fall bli inbäddad i rosa moln eller läkas mirakulöst. Det är ju för tusan en dröm.

 

Nä... kanske dags att gå ner och störa Micke lite i sitt MAG-spelande. Han kan ju inte ha det bra jämt. :)

 

 

Tjing!

 

//Take9


Kommentarer

  • therre säger:

    YEEEEEYYYY tatto, kommer bli grym

    2010-05-14 | 15:04:27
  • Tinis säger:

    Fina du =)

    2010-05-14 | 21:38:02

Kommentera inlägget här: